7 Nisan 2013 Pazar

Rejoice Şampuan


REJOİCE ŞAMPUAN

1837 yılından beri, markalarıyla tüketicilerin günlük yaşamlarına Procter&Gamble firmasının öncü şampuan markası olarak Rejoice 1990-94 yılları arasında kozmetik şampuan dünyasında , saçlara pratik etkili ve çabuk çözümlerle ulaşmak sloganıyla sektöre girmiştir.

Başlarda  erkek saç bakımı için çözüm üreten ilk marka olarak dikkati çekerken 1994-96 yılları arasında Rejoice yeniden yapılanmayı gitti. Tüketici ihtiyaçları yeniden belirlendi. 1997-99 yılları arasında marka yeni ürünleri ve ekonomik segmente .ilerleyen porföyünü aktif, sportif, modern kadın ve erkekleri hedef alarak  genişletimişir.

Marka anlam olarak ; neşelenmek, keyiflenmek, sevindirmek, sevinmek, keyif vermek, memnun etmek anlamlarna gelen rejjoice ismini seçerken günlük kullanımda sorun çözmek ve huzur sağlamak gibi bir temelle belirledi.

Türkiye'deki ilk sampuan arti sac kremi birarada urundur. bu nedenle cok basarili bir giris yapmis, 2003 yılından sonra marka ekonomi segmentinde, yumuşaklık ve akıcılık sağlayan söylemiyle varlığını devam ettirdi. Ayrıca diğer şampuanlardan daha efektif sonuçları olan, saçın güzelleşmesinde gerçekçi faydalar sunan, istedikleri şekilde görünmelerini sağlayan ve fiyat olarak ulaşılabilen bir ürün haline geldi.

Bir sonraki şampuan markaları yazımızda HACI ŞAKİR ŞAMPUAN markasını ele alıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder