6 Nisan 2013 Cumartesi

Clear şampuan



Türkiye kozmetik sektöründe popüler olan şampuan markalarınıı incelediğimiz bloğumuzda bu yazımızda Claer şampuanla ilğili bilğileri paylaşacağız.  

CLEAR ŞAMPUAN


Marka ilk 1957 yılında hassas ciltler için  kişisel bakım ürünleri çıkartarak sektöre giriş yapmıştır. Dünyanın en büyük hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden biri olan Unilever firmasının ürettiği clear şampuan 1986 yılında tüketicilerle buluşarak, Türkiye’nin ilk ve tek kepeğe karşı etkili şampuan markası olarak raflarda yerini aldı.

Türkiye kozmetik sektörüne kepeğe karşı etkili şampuan markası olarak giren  Clear ,yeni sezonda, erkek ve kadınlar için geliştirilmiş yeni patentli Nutrium 10 formülü ile "her saç tipine göre ayrı ayrı ürün yelpazesiyle saçı kepekten arındırıyor" iddasını sürdürmekte.

İçeriğindeki en güçlü etken madde çinko piritiyon dur. çinko piritiyon, antifungal ve antibakteriyel etkili bir kimyasaldır ve mantar ve kepeğin oluşumunu engelleyici bir yapıya sahiptir. özellilke içeri itibariyle  Head & Shoulders şampuanla aynı içerige sahip olduğu bilinmektedir.

SONRAKİ YAZI:  REJOİCE ŞAMPUAN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder