2 Nisan 2013 Salı

Head & Shoulders Şampuan


Bu yazımızda Head & Shoulders Şampuan markasını ele alıyorum

Head & Shoulders Şampuan
                HEAD & SHOULDERS

Son dönemlerde adından oldukça sık sözettiren bir şampuan olan Head and Shoulders Şampuandan söz edeceğimiz bu yazımızın hepinize faydalı olmasını umuyoruz.
                
Head and Shoulders  şampuan “1950 yılından bu yana Head & Shoulders saç ve saç derisi alanında önemli araştırmalara imza atmış ve kepek tedavisinde ilerlemeler kaydedilmesini sağlamış öncü bir marka” olma iddiasıyla üretim yapmaktadır. Şampuan üreticisi olan p & g (procder and gamble) firması şampuanın tanıtımında “Alanında uzmanlaşmış profesyonellerin ve danışmanlarımızın önderliğinde sizin de saçınıza ve saç derinize uygun bir bakım ürünü geliştirdik.” demektedir.
               
Özellikle kepekli saçlar için ürettiği şampuanlarla bilinen Head and Shoulders şampuan  şu çeşitlerde piyasaya arz edilmektedir.

Klasik bakım
Limon tazeliği
Mentol ferahlığı
Ekstra dolgunluk
Ekstra nemlendirici
Hassas
Erkekler için saç dökülmelerine karşı
İntensive treatment
Kadınlar için saç dökülmelerine karşı
İpeksi yumuşaklık
Spor ferahlığı
                
Head and Shoulders şampuanı üreten procder and gamble firmasının açıkladığına göre” Head & Shoulders'ın farkı içeriğindeki PTZ (Pyrithione Zinc). PTZ kepeği yok etmede ve kuru, pul pul dökülen saç derisini tedavi etmede çok etkili bir madde. Biz  Head & Shoulders olarak PTZ'nin şeklini dahi değiştirerek daha da etkili bir hale gelmesini sağladık.”
           
Şampuanlarda kepek aktifi olarak bilinen çinko oksite formüllerinde yer veren bu şampuan oldukça yoğun reklam çalışmalarıyla bilinmektedir. Televizyon, gazete, radyo ve internet reklamlarına sıkça başvurmakta ve şampuan başta büyük marketler olmak üzere bir çok noktada tüketicinin kullanımına sunulmaktadır.
            
Meraklısına bir hatırlatma olarak Head & Shoulders Şampuanın ana temizleyici olarak bir çok şampuan gibi sls (sodium laureth sulfate) gibi sülfatlı köpürtücüler kullanmaktadır. Özellikle bu maddeyi  içeren şampuanları kullanmak istemeye tüketicilerin bilmesi gereken bir ayrıntı olarak bilgilerinize sundu. Umarım yazım ilginizi çekmiş ve beğenmişsinizdir. Okuduğunuz için teşekkürler.

SONRAKİ YAZI : CLEAR ŞAMPUAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder