1 Nisan 2013 Pazartesi

Elidor şampuan



ELİDOR

Unilever firmasinin urettigi bir sampuan markasi. Unilever, 1930 yılında Hollandalı margarin üreticisi Margarine Unie ile İngiliz sabun üreticisi Lever Brothers'ın birleşmesiyle oluştu. Türkiye'deki ilk yatırımını 1952 yılında gerçekleştirdi. Dünyanın birçok yerinde faaliyet gösteren Elidor, Sunsilk, Hazeline, Seda ve Sedal gibi farklı isimlerle tüketiciyle buluşmaktadır.

Avrupada sunsilk adi altinda satilan kisisel bakim urunu.orijinal adı sunsilk'tir. avrupa'nın çoğu yerinde ve amerika'da sunsilk olarak satılır. ilginçtir ki ispanya'da sunsilk adının kullanılmasına rağmen, orta amerika ve güney amerika ülkelerinde sedal olarak geçer. 1973 yılında Türkiye pazarına giren Elidor Şampuan, kısa sürede marka bilinirliği en yüksek saç bakım markalarından bir tanesi haline geldi.

Elidor ismi, tarihöncesi ve ilkçağ döneminde yaşayan Avrupa kavimlerinin bir bölümünü oluşturan Kelt’lerin  "efsanevi keşiş" anlamına gelen bir kelimedir ve  elidor kelimesi unilever firmasının Türkiye kozmetik ve özelde şampuan markası olarak Türkiye kozmetik piyasasına girmiştir.

Elidor,  Co-Creations serisi ,Boyalı ve Kıvırcık saçlar, Düz Saçlar Hacimli Saçlar, Kuru ve Yıpranmış Saçlar ve Saç Derisi problemlerine yönelik yağlı, kepekli ve saç dökülmelerine karşı serileri bulunmaktadır.


SONRAKİMAKALEMİZDE HEAD & SHOULDERS ŞAMPUAN MARKASINI ELE ALIYORUM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder